Kantoor

Zoals gezegd zijn wij graag op de belangrijkste momenten van uw leven als notaris betrokken. We begeleiden u graag tijdens die belangrijke momenten, zoals het kopen van een huis, het oversluiten van uw hypotheek en het opstellen van uw testament of huwelijkse voorwaarden. Maar ook voor het oprichten van een onderneming of het overdragen daarvan, bent u bij Wijts & Ten Brink Notarissen aan het juiste adres. Lees over onze verschillende diensten op deze website.

Een duurzame relatie staat bij ons voorop. U kunt daarom een lage drempel, vertrouwde gezichten en een persoonlijke benadering verwachten.

We richten ons met name op particulieren en het midden- en kleinbedrijf in en rondom Haarlem. Naast de onroerend goed- en ondernemingspraktijk zijn we gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Met deze kennis bieden we pragmatische oplossingen aan particulieren en ondernemers. 

Het kantoor heeft een rijke historie, met haar wortels in het Haarlemse Bosch en Vaart kwartier.

Jeroen Wijts en Tom ten Brink richtten het kantoor begin 2013 op, te weten ten tijde dat hun beide voorgangers met pensioen gingen. Op dat moment was de start van Wijts & Ten Brink Notarissen een feit en zijn de kantoren van mr. J.J. Wijts - van Nimwegen en mr. J. Fransen onder een dak voortgezet.

Na het kantoor tezamen met Jeroen Wijts vanaf de oprichting geleid te hebben als notaris droeg Tom ten Brink in 2019 als gevolg van persoonlijke omstandigheden zijn protocol over aan Jeroen. Hij blijft verbonden aan het kantoor als jurist.

Wij zijn goed bereikbaar en zijn gevestigd in een straat met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u een vraag? Bel ons vrijblijvend op voor een gesprek of voor het maken van een afspraak. We zijn te bereiken op telefoonnummer: 023-5316820.

Wij kunnen u ook thuis bezoeken.