Over ons

Wij werken als een klein team in hartje Haarlem. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Als u vragen heeft bent u van harte welkom bij ons op kantoor. Ook zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar.

mr. J.R. (Jeroen) Wijts

Verbonden als notaris aan en mede-oprichter van het kantoor Wijts & Ten Brink Notarissen met als specialisatie familierecht. Met ruim 25 jaar ervaring in het notariaat zoek ik altijd naar een passende oplossing. Voor een persoonlijke en betrokken aanpak bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben getrouwd en vader van twee schoolgaande kinderen. Ik basketbal graag en in de weekenden ga ik er vaak op uit met mijn gezin.

 

mr. drs. T.H. (Tom) ten Brink

Verbonden als jurist aan en mede-oprichter van het kantoor met als specialisatie ondernemingsrecht en vastgoed. Ik heb een voorkeur voor pragmatische oplossingen. De praktijk leert dat eenvoud vaak beter is. Tegelijkertijd kent elk dossier zijn eigen uitdagingen wat vraagt om creativiteit en persoonlijke aandacht. Ik maak ingewikkelde materie graag op een heldere manier inzichtelijk. In mijn netwerk kan ik eenvoudig een beroep doen op andere professionals met hun eigen expertise, zoals accountants en advocaten. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het water of de tennisbaan te vinden. Verder fiets ik graag met mijn vrouw en kinderen naar het strand. Zo af en toe neem ik deel aan een rally in een oude sportwagen, waaraan ik ook veel plezier beleef.

 

B.J.W. (Benny) Grobben

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in het notariaat, waarvan sinds 2013 bij Wijts & Ten Brink Notarissen.  Voornamelijk houd ik mij bezig met de werkzaamheden die behoren tot de onroerend goed praktijk. Als Haarlemse mug woon ik samen met mijn gezin met veel plezier in het gezellige Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik op mijn racefiets te vinden in de mooie omgeving die Zuid-Kennemerland te bieden heeft en breng ik graag tijd door met mijn gezin.

 

 

K.M. (Karin) van der Pol

Al meer dan 25 jaar ben ik met veel plezier werkzaam in het notariaat, met name op het gebied van de onroerend goed praktijk, maar ook op het gebied van ondernemingsrecht en familierecht. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Beverwijk. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, familie, vrienden, reizen en sporten. Ik tennis regelmatig en help als vrijwilliger bij de sportclubs van mijn kinderen. Graag sta ik u te woord.

 

 

 

V.G. (Vince) de Graaf

Ik ben nu ongeveer één jaar werkzaam bij Wijts & Ten Brink Notarissen. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Notarieel Recht aan de Universiteit Leiden. Daarna zal ik beginnen aan mijn master Notarieel recht. Op dit moment ondersteun ik alle afdelingen, waardoor ik mijn kennis verbreed op alle rechtsgebieden. Naast het werk lees ik graag, vind ik het leuk om te tennissen en neem ik graag deel aan alles wat het studentenleven te bieden heeft.

 

 

E.R. (Rebecca) van der Groef

Ik ben notarieel medewerker en houd mij vooral bezig met onroerend goed. Op mijn 17e ben ik begonnen bij het kantoor van Coby Wijts- van Nimwegen en na een paar jaar ertussenuit geweest te zijn werk ik nu met veel plezier op het kantoor van haar zoon, Wijts & Ten Brink Notarissen. Mijn hele leven woon ik al in het mooie Haarlem, waar ik samenwoon met mijn man en mijn twee kinderen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, het lezen van boeken of een heerlijke bos/strandwandeling. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten en help u dan graag verder.

 

 

B. (Barbara) Wijts

Na ruim 20 jaar in de journalistiek te hebben gewerkt, ben ik sinds 2019 werkzaam bij Wijts & Ten Brink Notarissen. Werken in het notariaat heeft veel raakvlakken met de journalistiek. Zo is het werk heel divers, soms hectisch, we zijn betrokken, gaan uitdagingen niet uit de weg en (in tegenstelling tot het stoffige imago van het notariaat) is ons werk nooit saai. Ik ben gelukkig getrouwd met Jeroen. Samen met onze kinderen, Sophie en Pepijn zijn we in het weekend vaak in de sporthal te vinden, om een basketbalwedstrijd te spelen, coachen of fluiten.